• FŐNYEREMÉNY
    Legszerencsésebb játékosunk egy igazi Royal robogóval, egy 50 cm3-es, tűzpiros Vespával lesz gazdagabb!

  • HETI NYEREMÉNY
    Hetente kisorsolunk egy szürke, 256 GB-os iPhone X okostelefont!

  • napi nyeremény
    Naponta kisorsolunk egy vezeték nélküli, Mojo Ultimate Buzz hangszórót!

  • Ne maradj le a Royal díjesőről!
    Regisztrálj a nyereményjátékra az alábbi űrlapon!

Adatvédelmi nyilatkozat

A Roust Hungary Kft., mint a www.royalnyeremenyjatek.hu honlap üzemeltetője jelen nyilatkozatával tájékoztatja a honlap látogatóit és felhasználóit az adatkezelési gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről és a felhasználók jogorvoslati lehetőségeiről.


1. AZ ADATKEZELŐ

Az adatok kezelője a Roust Hungary Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás u. 50., adószám: 10401488244; cégjegyékszám: 01 09 069270; képviseli: Mariusz Jacek Chrobot, ügyvezető ; telefonszám: 1/325-2500; továbbiakban Adatkezelő).


2. A KEZELT ADATOK KÖRE

A honlap megtekintése során a technikai működés miatt automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe, valamint a belépő és a kilépő oldal URL-je. Az Adatkezelő ezeket a technikai jellegű adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal.

Az Adatkezelő a látogatók számítógépére cookie-t küld, amely a honlap szolgáltatásainak igénybevételét biztosítja. Amennyiben az Ön gépének beállításai nem teszik lehetővé a cookie-k használatát, akkor egyes szolgáltatásokat csak korlátozottan vehet igénybe.

Életkor: A honlap látogatásához szükséges megadni a látogató születési dátumát, ezen adatot az Adatkezelő automatikusan cookie-n keresztül kezeli.

Az Adatkezelő a szolgáltatások igénybevételétől függően kétfajta adatkezelést végez:

  1. A honlapot kizárólag 18 éven felüliek látogathatják, amelyhez születési dátum megadása szükséges. A honlapon történő böngészés során ezen felül kizárólag a fentiekben rögzített technikai adatok – látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatai – kerülnek statisztikai célból rögzítésre.
  2. A Roust Hungary Kft. által meghirdetett „Royal nyereményjátékhoz személyes adatok megadása szükséges, amely adatokkal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatás a Játékszabályzatban érhető el (www.royalnyeremenyjatek.hu/jatekszabaly).


A weboldalon keresztül gyűjtött személyes adatokat statisztikailag összesített formában felhasználjuk. Bizonyos esetekben – hivatalos, bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás szerzői-, vagyoni-, illetve egyéb jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt az Adatkezelő érdekeinek sérelme, szolgáltatásai nyújtásának veszélyeztetése, stb. – esetén harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi az érintett felhasználó elérhető adatait.

A honlap látogatása kapcsán személyes adatainak kezelése az Ön önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik azzal, hogy a weboldalon az erre biztosított felületen, vagy ajánlott postai levélben bármikor kérheti az Adatkezelőtől, hogy személyes adatai törlésre kerüljenek. Az Adatkezelő ezen megkeresésnek a kézhezvételt követően haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül tesz eleget.

Az általunk kezelt adatok:

Tevékenység megnevezése Jogalap Kezelt adatok Időtartam Adatkezelés célja
Honlap látogatása Társaságunk jogos érdeke IP cím
a látogatás időpontja
a meglátogatott aloldalak adatai

az Ön által használt operációs rendszer és böngésző típusa
6 hónap a honlap rendeltetésszerű és színvonalas működésének biztosítása,
a szolgáltatásaink minőségének ellenőrzése és javítása,
a rosszindulatú, weboldalunkat támadó látogatók beazonosítás,
a látogatottság mérésére,
Törvényi kötelezettség teljesítése születési datum 3 hónap az oldal kiskorúak általi hozzáférésének korlátozása
Ügyintézés, panasz jogi kötelezettség • teljes név
• e-mail cím
• telefonszám
• levelezési cím
egyéb személyes üzenet
5 évig észrevételre, panaszra válaszadás

A weboldalunk látogatóitól csak akkor kérjük személyes adataikat, ha kapcsolatfelvételt kezdeményez, nyereményjátékban kíván részt venni. Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel Ön az info@roust.hu e-mail, illetve 1123 Budapest, Alkotás utca 50. postacímen kérhet további tájékoztatást, válaszunkat késedelem nélkül, legfeljebb 30 napon belül megküldjük Önnek az Ön által megadott elérhetőségre.


1. SÜTIKKEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS:

Mik azok a sütik és hogyan kezeljük őket?

A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy, hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.

Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik az Ön előzetes hozzájárulását. Ezekről weblapunk az Ön első látogatásának megkezdésekor ad rövid tájékoztatást, ilyenek például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik.

A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik – a Társaságunk az első látogatás megkezdésekor tájékoztatja Önt és kérjük az Ön hozzájárulását.

Társaságunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek az Ön hozzájárulása nélkül adatot gyűjthetnek.

A sütik elfogadása nem kötelező, a Társaságunk azonban nem vállal azért felelősséget, ha sütik engedélyezése hiányában a weblapunk esetleg nem az elvárt módon működik.

Milyen sütiket alkalmazunk?

Típus Név Hozzájárulás Leírás Cél Érvényesség
rendszer sütik /session cookie ci_session nem igényel a kor megadását tárolja el és a klienstől függ, mikor törlődik a süti tartalma: honlap működésének biztosítása böngésző bezárása vagy php által beállított 7200 másodperc
nyomkövető süti igényel személyre szabáshoz Ön beállításainak megjegyezése
szolgáltatásunk hatékonyságának növelése
30 napig


A rendszer sütik/ session cookie-k a böngésző bezárásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó a saját cookie-ját bármikor törölheti. A session cookie-k a böngésző bezárásával egyidejűleg törlődnek, egyebekben a cookie-k 7200 másodperc múlva vagy a böngésző bezárásakor automatikusan törlődnek.

A böngészőjében ön is bármikor törölheti a cookie-kat, amellyel kapcsolatosan további információt a böngészőjének súgójában érhet el.
Az általunk elhelyezett cookie célja, hogy a honlap szolgáltatásainak igénybevételét biztosítsa, statisztikai adatokat készítsen. A Google Analytics által elhelyezett cookie célja az oldal látogatásával kapcsolatos statisztikai adatok gyűjtése.

2. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak kezelése a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen, kizárólag statisztikai célokból történik.

3. ADAKEZELÉS IDŐTARTAMA:

A megadott személyes adatok törlését Ön bármikor kérheti, valamint az Adatkezelő maga is törölheti akkor, ha a szolgáltatás megszűnik, vagy ha a szolgáltatás igénybevételét megtiltja

5. AZ ADATOKHOZ HOZZÁFÉRŐK KÖRE

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az Adatkezelő munkatársai, illetve közreműködői férhetnek hozzá.

Az adatkezelésben közreműködő alvállalkozók, vagyis adatfeldolgozók az alábbiak:

NÉV CÍM TEVÉKENYSÉG
RentIT Kft. Hungary 1141 Budapest
Benkő u. 10-14.
info@rentit.hu
tárhely szolgáltatás, IT szolgáltatás, adatbázis karbantartás és feldolgozás,
Bistro Reklámügynökség Kft. 1118, Budapest, Hegyalja út 44.
iroda@bistroreklam.hu
reklámügynöki tevékenység


Amennyiben az adatfeldolgozóink körét módosítjuk, a változásokat átvezetjük jelen tájékoztatónkban.

Személyes adatokat Adatkezelő –munkatársain és közreműködőin kívül –harmadik személyeknek nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az Adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja, szükség esetén kikéri a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság véleményét. Ön a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulással egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy az Adatkezelő a jogutódjának – a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglalt adatkezelési szint biztosítása mellett – átadja a személyes adatokat. Amennyiben kéri, az Adatkezelő a jogutódnak való átadás előtt törli a felhasználó személyes adatait. Lásd erről a 6. pontot.

5. ADATBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

A személyes adatokat a RentIT Kft. által biztosított, dedikált fizikai szerveren tároljuk. Felhívjuk figyelmét, hogy ha olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet, a böngészés végén mindenképpen lépjen ki böngészőből és törölje a cookie-kat a személyes adatainak védelme érdekében. A cookie-k törlésével megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében hozzászóljon, nyereményjátékon részt vegyen, hírlevelet igényeljen vagy megismerje személyes adatait.

6. A FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATOS JOGAI ÉS ÉRVÉNYESÍTÉSÜK

Személyes adataik kezeléséről minden felhasználó tájékoztatást kérhet. Az Adatkezelő kérésre haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az Adatkezelő levelezési címén, illetve a info@roust.hu e-mail címen kérheti bárki, érintettsége igazolásával és levelezési címének megadásával.
A felhasználók kérhetik személyes adataik helyesbítését és törlését is az Adatkezelő levelezési címén, illetve az info@roust.hu e-mail címen.

Az e-mailen kért adattörlésre, illetve – ha a felhasznált személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az Adatkezelő rendelkezésére áll, – adatmódosításra a kérelem megérkezésétől legkésőbb 30 napon belül kerül sor.

Az elektronikus úton küldött hírlevélre vonatkozóan a felhasználó bármikor visszavonhatja – a szolgáltatás folyamatos igénybevétele mellett is – e-mail címének ilyen célú kezeléséhez való hozzájárulását. Ennek érdekében küldjön e-mailt az info@roust.hu e-mail címre. Az Adatkezelő a kérelem beérkezését követő legkésőbb 30 napon törli a hozzájáruló nyilatkozatot tevő felhasználók listájából a felhasználót, és mindaddig, míg ismételten nem kéri hírlevél küldését, az Adatkezelő nem veszi fel a kapcsolatot hírlevél küldési céllal a felhasználóval.

Az Adatkezelő törli a személyes adatot:

– a Felhasználó ilyen irányú kérelme esetén;
– ha kezelése jogellenes;
– a hiányos vagy téves adatot (amennyiben a hiba nem orvosolható);

– ha az adatkezelés célja megszűnt, a 4. pontban foglalt határidőben;
– ha azt bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendeli;

Ha az Adatkezelő a Felhasználó helyesbítés vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a Felhasználó kérelmének kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a kérelem elutasításának indokait, valamint tájékoztatja a bírósági jogorvoslat és a hatósághoz fordulás lehetőségéről.

A Felhasználó az info@roust.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, amennyiben annak célja kizárólag az Adatkezelő érdekkörébe tartozó jogi kötelezettségek teljesítése, jogos érdekek érvényesítése, illetve, ha az adatkezelés közvetlen üzletszerzés, közvéleménykutatás vagy tudományos kutatás céljából történik.

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül megvizsgálja, s döntéséről a Felhasználót a Felhasználó által megadott email címére való üzenet eljuttatásával írásban tájékoztatja. A kérelemnek helyt adó döntés esetén Adatkezelő az adatkezelést – ideértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is, – megszünteti, és az adatokat zárolja, ideértve a tárhelyet biztosító szolgáltatónál rögzített adatokat is. Felhasználó értesíti továbbá a tiltakozásról és az annak alapján tett intézkedésekről mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította azzal, hogy ők is kötelesek intézkedni az adatok zárolása érdekében.

Amennyiben a Felhasználó az Adatkezelő döntésével nem ért egyet, vagy az Adatkezelő elmulasztja a tiltakozás megvizsgálását a benyújtástól számított 30 napon belül, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül a Felhasználó az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

Kérjük, hogy ha úgy érzi, hogy megsértettük a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, akkor első sorban vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az esetleges jogsértést orvosolhassuk.

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy panaszukkal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint soronkívüli eljárás keretében a lakóhelye szerint illetékes törvényszékhez fordulhatnak egyedi ügyük elbírálása érdekében. Adatkezelő kötelezettségeire és az Ön jogaira vonatkozó részletes szabályokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

A személyes adatok védelmére vonatkozó további kérdése van, akkor azt kérjük, az info@roust.hu e-mail címre juttassa el.

8. KIKÖTÉS

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi tájékoztatóját bármikor megváltoztassa, módosítsa. Erre különösen – de nem kizárólag - akkor kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, vagy ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a már begyűjtött személyes adatok jelen tájékoztatóban meghatározott céltól eltérő kezelését.


Jelen adatvédelmi tájékoztató 2019. október 5. napjától hatályos.


Roust Hungary Kft.